LOODGIETERSWERK

U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden. We helpen u vakkundig en snel bij het aanleggen en het vervangen van uw riolering, waterleiding of gasleiding.

Hierbij moet u denken aan de aanleg van sanitaire installaties(zoals badkamer en toilet) en het aanleggen en onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Ook zink- en dakwerk behoren tot onze werkzaamheden.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en werken met de beste kwaliteitsmaterialen.

Lees hieronder meer over onze diensten.

VERWARMING

We kunnen voor u zowel de aanleg, de vervanging als het onderhouden van uw complete centrale verwarmingsinstallaties verzorgen. Denk daarbij aan de installatie, de vervanging of het onderhouden van uw cv-ketel of het plaatsen van vloerverwarming en radiatoren in uw woning.

Daarnaast hebben wij de kennis in huis van verschillende warmtesystemen.

Samen met u kijken we graag welk warmtesysteem het beste bij uw situatie past.

SANITAIR

Van Helvoort Installatietechniek kan u als vakkundig installateur helpen met alles op het gebied van sanitair. Uw wensen vullen we aan met onze kennis van de technische mogelijkheden en werken zo samen toe naar het gewenste eindresultaat.

Natuurlijk komen we ook bij problemen met uw bestaande badkamer of toilet graag naar u toe.

Niet alleen sanitair en leidingwerk kunnen we voor u verzorgen, ook voor de complete verbouwing van sanitair en toilet kunt u bij ons terecht.

We verzorgen dan de volledige verbouwing van uw badkamer of toilet inclusief het tegelwerk en stukadoorswerk.

ZINKWERK

Zink oogt erg mooi, is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. U kunt ons onder andere inschakelen voor het plaatsen, vervangen of repareren van zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook voor het bekleden van complete daken en dakkapellen met zink kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen met veel plezier al het zinkwerk, koperwerk en loodwerk.

Van Helvoort installatietechniek informeert u graag over alle mogelijke toepassingen.

DAKWERK

Een goed ge├»soleerd dak is essentieel voor uw woon- en verblijfscomfort. Wij helpen u daar graag bij! We isoleren en bedekken uw dak met onze uitstekende materialen. Zo werken we zowel met bitumen dakleer als met EPDM. EPDM is een van de meest duurzame dakmaterialen, heeft een lange levensduur en is goed bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Ook voor de reparatie van uw dak kunt u bij ons terecht. Van Helvoort Installatietechniek zorgt ervoor dat het dak van uw woning of bedrijfspand  weer jaren meekan!

GROENDAK

Steeds populairder wordt het groene dak, een dak waar planten op groeien. Een groendak is warmte en geluidsisolerend, zorgt voor een betere waterafvoer, is bevorderlijk voor flora en fauna en heeft een langere levensduur, kortom een groendak is duurzaam.

Naast al deze voordelen ziet een groendak er ook nog eens leuk uit!

In sommige gevallen krijgt u bovendien subsidie van de gemeente voor de aanleg van een groendak waardoor de aanschaf voor u financieel zeer aantrekkelijk kan zijn ten op zichten van een regulier dak.

Wij kunnen u helpen met de aanleg en het onderhoud van een groendak.

Vraag ons naar de mogelijkheden!